Rovitex(R).Logo.Kicsi.JPGA Rovitex Hungária Kft. hivatalos blogja. Minden ami lakástextil: dekorfüggöny, függöny, függönykarnis, karnis, dekor, szőnyeg, tapéta, takaró, párna, terítő ... egy helyen. Rovitex Lakástextil Pécs. www.rovitex.hu

Gardenia(R).Logo.Kicsi.jpgGalant(R).Logo.Kicsi.jpg

Elérhetőségeink

Központi telephely és raktár: 
Rovitex Hungária Kft.
H-7634, Pécs, Nagy-berki u. 8/3.
Ügyfélszolgálat:
Tel: +36/72-525-466
Fax: +36/72-525-467
Központ:
Tel: +36/72-547-100
Fax: +36/72-547-101
rovitex@rovitex.com

Mintabolt:
Park Center, Pécs, Siklósi út 68/a.
(a temetővel szemben)
Nyitvatartás: H-Szo: 9-19, V: 9-16
Mobil: +36-30/500-9417

Kövess minket máshol is!

1328181438_1371352854.jpg twitter_icon4.jpg

Katalógusok

Nagy Stílushoroszkóp 2013 - Vízöntő

2013.07.30. 11:59 Rovitex

A Vízöntő szereti a feltűnést, a különlegeset. Számára nem létezik állandóság, legszívesebben folyton lecserélné a berendezését. A színek összeválogatásában szertelen, hol a vad neonárnyalatokat, hol a fénylő metálos tónusokat, hol megint valami egészen mást részesít előnyben. Színkompozíciói legtöbbször harsányak. Nyitott minden meghökkentő stíluskeverésre. Bútorai legtöbbször a legújabb divatot képviselik. Bátran használ fémet, műanyagot és velúrt egy térben.A vízöntő a legszívesebben örökké mozogna, szárnyalna, táncolna; számára semmi sem lehet meghökkentő.
A Vízöntő az elegáns futurisztikus stílus kedvelője, és nagyon jó ízléssel rendezi be lakhelyét. Kreatív, egyedi készítésű berendezési tárgyak, illetve élénk, akár neon színű festmények, poszterek, kütyük, a modern experimentális művészet elemei tarkítják a szobákat. Szívesen vásárol könnyű műanyag, továbbá üveggel és acéllal kombinált bútorokat, vagy formatervezett, érdekes vonalvezetésű fémcsöves bútordarabokat - mintha egy űrhajó belsejéből kerültek volna oda az egyes darabok. Egyszerűen vonzza a meghökkentő.
A Vízöntő otthonában általában nagy a jövés-menés, gyakran vannak nála a barátai, sajnálja az alvásra, pihenésre. Mivel nem alszik sokat, így a hálószobát kis helyre, egyszerűen, kevés bútorral rendezi be. Viszont a nappali olyan nagy, amilyen csak lehet. Ami szintén fontos, az a saját dolgozószoba, vagy sarok kialakítása - a Vízöntő éjjel nappal tevékeny, és ehhez egy igen praktikus és kényelmes kuckó kell. No meg sok fény, friss levegő, hatékony szellőzés, kék árnyalatok.

Színei: Hűvös, tiszta színek, ezüst, szürke, kék, lila, zöld árnyalatok
Formái: Excentrikus, futurisztikus, szürrealista, középpont nélküli, cikk-cakkos vagy hullámvonalas
Lakóstílusa: Eredetitől a fura dekorációig, magas plafon, sok fény, levegő, tér

Juvita Anytime  Grenoble cirmos taft dekorfüggöny  Panama takaró  Bergen díszpárna

Grenoble 904 - G16101 904 ent_s.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp függöny tapéta párna takaró díszpárna dekorfüggöny sílushoroszkóp 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://rovitex.blog.hu/api/trackback/id/tr225433626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása