Rovitex(R).Logo.Kicsi.JPGA Rovitex Hungária Kft. hivatalos blogja. Minden ami lakástextil: dekorfüggöny, függöny, függönykarnis, karnis, dekor, szőnyeg, tapéta, takaró, párna, terítő ... egy helyen. Rovitex Lakástextil Pécs. www.rovitex.hu

Gardenia(R).Logo.Kicsi.jpgGalant(R).Logo.Kicsi.jpg

Elérhetőségeink

Központi telephely és raktár: 
Rovitex Hungária Kft.
H-7634, Pécs, Nagy-berki u. 8/3.
Ügyfélszolgálat:
Tel: +36/72-525-466
Fax: +36/72-525-467
Központ:
Tel: +36/72-547-100
Fax: +36/72-547-101
rovitex@rovitex.com

Mintabolt:
Park Center, Pécs, Siklósi út 68/a.
(a temetővel szemben)
Nyitvatartás: H-Szo: 9-19, V: 9-16
Mobil: +36-30/500-9417

Kövess minket máshol is!

1328181438_1371352854.jpg twitter_icon4.jpg

Katalógusok

Húsvéti ajándék ötletek

2011.04.22. 08:53 Rovitex

A húsvét nem csak a keresztények legfontosabb ünnepe, de a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének az ünnepe is. Tavasszal kibújnak az első hajtások, új ruhát ölt a természet is. Ekkor van az ideje a tavaszi nagytakarításnak, a tatarozásnak, a lakásunk felújításának is.

A természettel karöltve lakását is újraöltöztetheti. Egy új függöny az ablakán, új lendületet tud csempészni az életébe. Amikor felébred és egy kellemes látvány fogadja, sokkal jobb kedvvel tudja elkezdeni a napot. Lepje meg magát legújabb kollekciós függönyeinkkel!

HÚSVÉTI AJÁNDÉK ÖTLETEK:

 

1. Como dekor függöny

 

Mintájában modern mintás függönynek tekinthető, mégis elegánsan mutat minden ablakon. Színeiben a tavasz minden árnyalata megtalálható. Kiváló dekorációs függöny anyag, mely áprilisi akciós ajánlatunkban is szerepel.

 

2. 6303 húsvéti vitrázs függöny

 

Annak aki a klasszikusabb függönyöket szereti. Kellemes látványt nyújtó napraforgó virágmintás vitrázs függöny. Anyáknak, asszonyoknak, anyósoknak kiváló ajándék Húsvétra. Semmilyen varrást, szögelést, fúrást nem igényel. 2db öntapadós tartóval a vitrázspálcára szimplán felfűzve nagyon egyszerűen felrakható.

 

3. Ünnepi Jadran damaszt asztalterítő

Ha húsvétkor vendégségbe megy az ember, és nem tud milyen ajándékot vinni, tanácsként csak annyit tudunk adni, hogy egy háztartásban mindig elfér egy szép damaszt asztalterítő, mely az ünnepi asztal legfőbb dísze tud lenni. Kiváló folyadék és szennytaszító tulajdonságainak köszönhetően nem kell majd minden nap új abroszt feltenni az asztalra, egy egyszerű mozdulattal letörölhető a kiömlött vörösbor, az ott maradt sonkafolt.

 

4. Tavaszi Andaluzia asztalterítő és díszpárna szett

 

 

 

 

 

 

 

Feleségnek, barátnak, kertbe és konyhába egyértelmű választás az Andaluzia dekor anyagunkból készülő asztalterítő és díszpárna kombinációja. Színeiben élénk, narancs, lila és zöld színben is kapható. Hogy ajándékba adjuk vagy magunknak vesszük meg ... az már csak döntés kérdése.

 

5. Hello Kitty mintás gyerek függöny és tapéta

Hogy a kislányok, az apró hölgyek se maradjanak ki az ajándékozásból, őket is megilleti a divatos gyerekszoba. Trendinek számító kismacskánk, már a lakástextilek világában, így már nálunk is hódít. Legújabb Hello Kitty mintás függönyeink és tapétáink a gyerekszobák legjobb lakberendezési kellékei.

 

Reméljük, hogy a tanácstalanságban tudtunk ötletet adni egy-egy húsvéti ajándékra és ezúton szeretnénk kívánni

FÜGGÖNYÖKBEN GAZDAG KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét ajándék ötlet függöny tapéta lakástextil terítő

A bejegyzés trackback címe:

https://rovitex.blog.hu/api/trackback/id/tr502846727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása