Rovitex(R).Logo.Kicsi.JPGA Rovitex Hungária Kft. hivatalos blogja. Minden ami lakástextil: dekorfüggöny, függöny, függönykarnis, karnis, dekor, szőnyeg, tapéta, takaró, párna, terítő ... egy helyen. Rovitex Lakástextil Pécs. www.rovitex.hu

Gardenia(R).Logo.Kicsi.jpgGalant(R).Logo.Kicsi.jpg

Elérhetőségeink

Központi telephely és raktár: 
Rovitex Hungária Kft.
H-7634, Pécs, Nagy-berki u. 8/3.
Ügyfélszolgálat:
Tel: +36/72-525-466
Fax: +36/72-525-467
Központ:
Tel: +36/72-547-100
Fax: +36/72-547-101
rovitex@rovitex.com

Mintabolt:
Park Center, Pécs, Siklósi út 68/a.
(a temetővel szemben)
Nyitvatartás: H-Szo: 9-19, V: 9-16
Mobil: +36-30/500-9417

Kövess minket máshol is!

1328181438_1371352854.jpg twitter_icon4.jpg

Katalógusok

Nagy Stílushoroszkóp 2013 - Halak

2013.07.31. 09:16 Rovitex

A Halak otthona a nyugalom szigete az élet zavaros tengerében, ahol feltöltődhetnek és kipihenhetik a nap fáradalmait. Ízlésesen rendezi be a szobákat, és mindenhol igyekszik a harmónia és finom érzékiség megteremtésére
Kedvelik a kék különböző árnyalatait, mint a tengerkéket, égszínkéket, türkizkéket, kékeszöldet, stb. Stílusuk lehet a mérsékeltebb görögös mediterrán, napfényes belső terekkel, hajlított ívekkel, a falon és a bútorokon úszó hullám motívumokkal, pazar és kényelmes bútordarabokkal, és persze akváriummal.
A még két tipikus szélsőséges Halak lakberendezési megoldás egyike a puritánabb és geometrikusabb tengerész tematikájú, de nem áll távol tőlük az ezotéria, a vízi misztikum sem, kékes és lilás árnyalatokkal, sejtelmes függönyökkel, titokzatos dísztárgyakkal, tengeri emléktárgyakkal, selyempárnákkal, kékes fényű finoman megmunkált lámpákkal.
A Halaknak fontos, hogy jó meleg legyen otthonában, kedveli a padlófűtést, a vastag szőnyegeket, sűrűn szőtt takarókat, puha párnákat. Fontos neki a víz közelsége is: szívesen lakik tóparton, folyóparton. A falakon gyakoriak a művészi érzékről árulkodó fotók, filmjelenetek. A Halak számára különösen fontos, hogy minden tökéletes legyen, addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az odaillő megoldást, legyen az bútor vagy kiegészítő.

Színei: Pasztellszínek, tengerzöld, kékeszöld, tengerkék, égszínkék, türkizkék, kékes és lilás árnyalatok
Formái: Körvonalak nélküli, puha, árnyszerű, áttetsző, formátlan, elmosódott, leplezett
Lakóstílusa: Jó ízlés, finom elegancia, harmónia

  Caronia dekorfüggöny  Vossen Dreams törölköző  Vossen Rom köntös  Buchholz szőnyeg

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp függöny szőnyeg párna takaró díszpárna dekorfüggöny sötétítő sílushoroszkóp 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://rovitex.blog.hu/api/trackback/id/tr825433865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása