Rovitex(R).Logo.Kicsi.JPGA Rovitex Hungária Kft. hivatalos blogja. Minden ami lakástextil: dekorfüggöny, függöny, függönykarnis, karnis, dekor, szőnyeg, tapéta, takaró, párna, terítő ... egy helyen. Rovitex Lakástextil Pécs. www.rovitex.hu

Gardenia(R).Logo.Kicsi.jpgGalant(R).Logo.Kicsi.jpg

Elérhetőségeink

Központi telephely és raktár: 
Rovitex Hungária Kft.
H-7634, Pécs, Nagy-berki u. 8/3.
Ügyfélszolgálat:
Tel: +36/72-525-466
Fax: +36/72-525-467
Központ:
Tel: +36/72-547-100
Fax: +36/72-547-101
rovitex@rovitex.com

Mintabolt:
Park Center, Pécs, Siklósi út 68/a.
(a temetővel szemben)
Nyitvatartás: H-Szo: 9-19, V: 9-16
Mobil: +36-30/500-9417

Kövess minket máshol is!

1328181438_1371352854.jpg twitter_icon4.jpg

Katalógusok

Lakástextil 2012 - Lezajlott Magyarország legnagyobb Függöny és Lakástextil Szakkiállítása

2012.03.01. 16:10 Rovitex

Idén is sikeresen ért véget a harmadszor megrendezett Lakástextil kiállítás a Material Event Centerben Budapesten. A legnagyobb magyarországi függöny és lakástextil gyártók és forgalmazók szakkiállítása 2012. február 25-27. között naponta több, mint 100 szakmabeli céget vonzott magához és minden nap több, mint 400 vendég fordult meg a MEC falai között.

Trendek

A Rovitex büszkén mutatta be az idén a Heimtextil Trendforumba beválogatott 11 trendbiztos anyagát, melyeket immár 3. éve egyedüli magyar kiállítókként mutathattunk be a Trend Forumban.
A vásárlók érdeklődésén tapasztalható volt, hogy nyitottak a minőségi textíliák iránt, nem csak az olcsó függönyöket keresik már.
Előszeretettel keresték az exkluzív termékvonalat képviselő Galant Gardinen családunkat, mely már messziről felhívta a figyelmet, ezzel sokakat csábítva a Rovitex standjához. Ebben az exkluzív kollekcióban pedig kifejezetten magas minőségű, megjelenésében visszafogottan elegáns anyagokat válogattunk. Színvilágára a pasztell árnyalatok jellemzőek, a dekor anyagok vastag, jó esésű, kétoldalas szövetek, a fényáteresztők pedig zömében organzák-félorganzák, burn-out, szövött vagy applikált mintázattal.
A piac rendkívül pozitívan fogadta a 100 éves, patinás magyar Gardénia márka legfrissebb kollekcióját, mely ötvözi a megszokott kiváló minőséget a széles anyag- és mintaválasztékkal, a kiváló ár-érték arányt, az igényes vásárlókör számára is egyedi és megfizethető mintákkal és anyagokkal. A Gardénia kollekcióból nem hiányozhatnak a hagyományos, mégis magas minőségű jacquard és dreher sablé függönyök, ugyanakkor a kollekció nagy részét a modern, a trendeket nem csak követő, de megelőző, ugyanakkor „élhető”, szerethető anyagok adják.

Új termékek

A kiváló minőség nem csak a Gardénia,és Galant kollekció függönyeiben tapintható. Széles kiegészítő termékskála teszi kompletté a kínálatot.
A kiállításon a Rovitex rendkívül széles darabáru-kollekciójából csak ízelítőt mutatott be, mintegy jelzésértékű kis sarokkal. Ennek oka, hogy a teljes palettát szinte lehetetlenség lenne felvonultatni, már csak azért is, mert a cég saját konfekcionálásban szinte minden egyedi igényre képes terméket fejleszteni és gyártani partnerei számára, darabáru-forgalmának több, mint a felét az ilyen, egyedi termékek teszik ki.
A felvonultatott termékek között még a tapétáknak volt fontos szerepük, hiszen a cég Magyarországon elnyerte -Európa vezető német gyártója- a Rasch tapéták forgalmazási jogát is.
A függönyök közül érdemes kiemelni még a Rasch Textil Kupferoth kollekcióját, mely a legmagasabb minőségi igényt is kielégíti, egyedi designokat felvonultatva, és a legkényesebb lakberendezői ízlés sem csalódik benne.
Vendégcsalogató szépségével sikert aratott frottír termékcsaládunk a Vossen új, kollekciója is. A Vossen „made in Austria” jelzése mindent elárul.

Jövő

A következő évben újra szeretettel várjuk a 2013 Lakástextil Szakkiállításán.
Kövesse a függöny trendet a Rovitexszel a következő évben is!

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás lakástextil

A bejegyzés trackback címe:

https://rovitex.blog.hu/api/trackback/id/tr35435914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása