Rovitex(R).Logo.Kicsi.JPGA Rovitex Hungária Kft. hivatalos blogja. Minden ami lakástextil: dekorfüggöny, függöny, függönykarnis, karnis, dekor, szőnyeg, tapéta, takaró, párna, terítő ... egy helyen. Rovitex Lakástextil Pécs. www.rovitex.hu

Gardenia(R).Logo.Kicsi.jpgGalant(R).Logo.Kicsi.jpg

Elérhetőségeink

Központi telephely és raktár: 
Rovitex Hungária Kft.
H-7634, Pécs, Nagy-berki u. 8/3.
Ügyfélszolgálat:
Tel: +36/72-525-466
Fax: +36/72-525-467
Központ:
Tel: +36/72-547-100
Fax: +36/72-547-101
rovitex@rovitex.com

Mintabolt:
Park Center, Pécs, Siklósi út 68/a.
(a temetővel szemben)
Nyitvatartás: H-Szo: 9-19, V: 9-16
Mobil: +36-30/500-9417

Kövess minket máshol is!

1328181438_1371352854.jpg twitter_icon4.jpg

Katalógusok

Megjelent legújabb katalógusunk!

2012.03.20. 16:14 Rovitex

A Rovitex Homedeco Group-nál működésünk alapjait erős saját márkáinkra építjük, ugyanakkor portfóliónkba integrálva jól ismert és elismert európai márkák is gazdagítják választékunkat.

 A Rovitex ernyő-márkánk, mely működésünk alapja. A termékskála a függönyöktől, dekoranyagoktól a darabárun át a kiegészítő termékekig terjed, melyeket mindig rendkívül jó ár-érték arány jellemez. E rendkívül széles választék függönyüzletek, belsőépítészek, lakásdekorációs boltok és barkácsüzletek igényét is kielégíti. Erőfeszítéseink célja vevőink elégedettsége, melyet megbízható, jó minőségű termékek széles választékával és kiváló szolgáltatási színvonallal igyekszünk elérni.

 A Galant Gardinen Exclusive Curtain Collection a Rovitex márkája. Elegáns, nagystílű függönyök és dekoanyagok alkotják. Puha tónusai, kiváló minőségű alapanyagai és mintái biztosítják, hogy a kollekció darabjai örök divatot képviseljenek. A dekorokat fényáteresztő függönyökkel kombinálva kínáljuk, többféle színben, árnyalattal és mintával egy-egy termékcsaládban. Így e komplett témák segítségével bármely enteriőrben tökéletes harmóniát varázsolhatnak.

 A Gardénia a Rovitex 100 éves hagyománnyal rendelkező függönymárkája. A kollekció alapját egykor a magas minőségű jacquard fényáteresztők adták. Mára a Jubileumi 100 Éves kollekcióban a hagyományhoz híven még számos ilyen modellt találunk, ugyanakkor a szövetek nagy része modern és naprakész, divatos ugyanakkor élhető vonalat képvisel. A függönyök egy részét dekoanyaggal kombinálva kínáljuk, számos harmonikus variáció lehetőségét megteremtve.

 Európa egyik vezető tapétagyártója. A Rasch tapéták és Rasch Textil német termékek magas minőségét és kiváló szolgáltatási színvonalát aligha kell bemutatni a faldekorációs üzletágban.  Ezen termékek kizárólagos nagykereskedelmi disztribútora a Rovitex Magyarországon és Horvátországban. Ezzel az együttműködéssel nem csak a Rasch választékát nyújtjuk, de a tapéta-függöny kombinációk lehetőségét is megteremtjük.

 A Rovitex választékát a Vossen termékei egészítik ki Magyarországon és Horvátországban. „Made in Austria” – a Vossen sokkal több, mint csak törölköző. Egyedülálló gyártási technológiája biztosítja a lehető legtökéletesebb nedvszívást, rendkívüli puhaságot és kellemes tapintást – egyszóval a legmagasabb teljesítményt, melyet törölköző nyújthat. A stílus és a trend pedig ezt a technikai teljesítményt élvezetes fürdőszobai élménnyé varázsolja. 

 Ha további fal- és lakásdekorációs termékekről van szó, akkor a német d-c-fix márkát a vásárlók és kereskedők is szívesen említik. A márkát nem csak Európában, de világszerte jól ismert e név. Öntapadós fóliák verhetetlenül széles választéka, viaszos vászon asztalterítők és fürdőszobai szőnyegek alkotják a termékskála alapját. rengeteg hasznos termék és ötlet – nagy segítség otthonunk dekorálásában! Ezek a praktikus termékek a Rovitex Homedeco Group kizárólagos nagykereskedelmi disztribúciójában jutnak el Önhöz Magyarországon.

Szólj hozzá!

Címkék: katalógus

A bejegyzés trackback címe:

https://rovitex.blog.hu/api/trackback/id/tr315435925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása